Halfverhardingen

Aanleg en onderhoud

Koers verzorgt het totale traject van de aanleg en het onderhoud van recreatiepaden, zoals fiets- en wandelpaden in landschappelijke gebieden. Ook de aanleg van ruilverkavelingwegen en parkeerterreinen behoren tot de werkzaamheden.

Toepassen halfverhardingen door hoveniers

Het aanleggen van halfverhardingen bij particulieren gebeurt in de regel door hoveniers. Bekijk de video om de eigenschappen van Koersmix goed tot zijn recht te laten komen. 

Koers heeft elk totaaltraject in eigen hand 

Koers Aannemingen BV werkt bij het aanleggen en het onhouden van reacratiepaden met eigen specifiek materieel. Het werk start met het uitgraven van de grond op de plek van het wandel- of fietspad tot een aardebaan. De opvolgende werkzaamheden zijn; de aanleg van de zandfundering, het egeliseren, het verdichten en het profileren van de zandbaan. Dit laatste heet in vakjargon 'het aanbrengen van het cunet'. Vervolgens wordt de betreffende halfverharding aangebracht en wordt het pad met een speciale wandel- en fietspadwals verdicht. Tot slot leveren wij het terrein netjes op;

 'alsof het nieuwe pad er altijd al gelegen heeft!' 

Onderhoud

Reparatie en onderhoud aan wandel- en fietspaden, landbouwwegen en parkeerplaatsen door Koers kunnen worden vastgelegd in onderhoudscontracten.

Zie voor de juiste wijze van verwerken ons verwerkingsvoorschrift halfverhardingen. Deze is bij ons digitaal op te vragen. 

Downloads

Heeft u vragen over de aanleg of onderhoud, neem dan gerust contact met ons op. 

contact website

Contactinformatie

Koersmix B.V.
Quellinstraat 49
2018 Antwerpen

T: +32 (0) 3 205 92 96
F: +32 (0) 3 226 44 82
E: Dit E-mail adres wordt beschermd tegen spambots. U moet JavaScript geactiveerd hebben om het te kunnen zien.
BE 0556.918.471

Certificering

logoKoers draagt het Nederlandse
keurmerk ‘Hofleverancier’

logoKoers is ISO-gecertificeerd!