Onze projecten

KoMex® BIO Floriade Expo

Categorie: KoMex® BIO

KoMex® BIO Floriade Expo

Bewandel onze natuurvriendelijke en duurzame wandelpaden tijdens de Floriade Expo 2022 in Almere. Onze halfverhardingspaden zijn niet alleen C02-neutraal geproduceerd en zelf herstellend, maar ook waterdoorlatend, zodat bomen en planten naast de paden dankbaar gebruik kunnen maken van het regenwater. Onze comfortabele Koersmixen zijn grotendeels gemaakt van gerecycled materiaal en volledig recyclebaar en gaan lang mee.

Om een zo goed mogelijke invulling van onze kavel (020) te bewerkstelligen hebben de gerenomeerde Belgische Landschaps- en tuinarchitecten Jef De Biévre en Wim Collet een uniek ontwerp gemaakt. Van bovenaf lijkt het op een klavertje vier, maar die op ooghoogte per blaadje een ander thema heeft en zo de verschillende dimensies van het ‘Growing Green Cities’

Op Blad Tuin wordt de Koersmix KoMex BIO Naturel toegepast samen met Kleiklinkers voor de organische lijnen en vlakken teneinde een beeld van een terras of oprit uit te beelden. Op het terras gedeelte komt een picknickbankje waarop mensen even kort kunnen zitten.

Toepassing
  • Wandelpaden
  • Fietspaden
Kleur Naturel

Locatie

Floriade Expo 2022, Almere, Flevoland, Netherlands

Contactinformatie

Koers
Rijksweg 198
9423 PE Hoogersmilde

T: +31(0)592-430303
F: +31(0)592-430304
E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

logoKoers draagt het Nederlandse
keurmerk ‘Hofleverancier’


logoKoers is ISO-gecertificeerd!