DurEko-mix® Kontich

DurEko-mix® route agricole Pierstraat Kontich

Plus...

DurEko-mix® Kontich

DurEko-mix® sentiers de randonnée Hessepoelbos, Kontich

Plus...

DurEko-mix® Overijse

DurEko-mix® sentiers de randonnée Begijnhof Overijse

Plus...

DurEko-mix® Louvain

DurEko-mix® piste cyclable sur une pente, Abdij van Park, Louvain

Plus...

Les semi-pavés Koersmix sont des solutions d'aspect naturel, durables et perméables à l'eau. Ces produits ont des propriétés écologiques pour une utilisation dans les jardins, les parcs et à travers le paysage. Ils assurent la stabilité et réduisent le stress thermique. Koersmix convient comme couche de finition pour les chemins de randonnée et les pistes cyclables, ainsi que sur les pentes et comme chemin agricole.

KoMex® BIO

Biologische Halfverhardingen - KoMex Bio

KoMex® BIO est un revêtement semi-dur pour les sentiers et chemins. La composition de ce revêtement est unique. La combinaison de diverses sortes de pierres et de biopolymères lui confère

KoMex®

Halfverhardingen Recreatie - KoMex

Convient pour les régions au caractère campagnard comme les parcs, bois et zones de loisirs. Ce revêtement semi-dur offre un aspect naturel pour les chemins et sentiers. La combinaison de

DurEko-mix®

Dureko-mix Fietspaden en Wandelpaden

Revêtement semi-dur idéal pour les pistes cyclables et sentiers de promenade dans les forêts et campagnes. DurEko-mix® est la solution écologique pour les nombreux sentiers

DurEko-mix® BIO

Halfverhardingen; DurEko-mix Bio

Koers développe sans cesse de nouveaux produits et lance la variante écologique du DurEko-mix®, le revêtement DurEko-mix® BIO. Cette variante BIO présente une plus haute résilience et convient

KoTRec BIO Gent

Catégorie: KoTRec BIO

Project Edouard is een nieuw woonproject dat momenteel in ontwikkeling is in het hart van Gent. Het project is gelegen aan de Edouardstraat en omvat de herontwikkeling van een voormalig kantorencomplex tot een modern en duurzaam woongebouw.

KoTRec BIO in Gent

Het woonproject bestaat uit 70 appartementen, variërend in grootte van 50 tot 150 vierkante meter. De appartementen zijn ontworpen met oog voor comfort, functionaliteit en duurzaamheid. Zo zijn de appartementen voorzien van grote ramen die zorgen voor veel natuurlijk licht en een mooi uitzicht op de omgeving. Daarnaast zijn de appartementen uitgerust met hoogwaardige isolatie en duurzame materialen, waardoor ze zeer energiezuinig zijn. Het gebouw zelf is ontworpen met aandacht voor duurzaamheid en groen. Zo wordt het dak van het gebouw gebruikt voor de aanleg van een groen dak, dat niet alleen zorgt voor extra isolatie, maar ook bijdraagt aan de biodiversiteit in de stad. Daarnaast wordt het gebouw voorzien van zonnepanelen, die bijdragen aan de opwekking van duurzame energie.

In Gent wordt KoTRec BIO momenteel gebruikt voor wandelpaden tussen de appartementen. Het materiaal is zeer geschikt voor deze toepassing, omdat het duurzaam en slijtvast is en bovendien goed bestand is tegen weersinvloeden. Door de opvallende kleur van KoTRec BIO zijn de wandelpaden bovendien goed zichtbaar voor weggebruikers.

Het woonproject ligt op een ideale locatie, op loopafstand van het historische centrum van Gent en het treinstation Gent-Sint-Pieters. Ook zijn er diverse winkels en restaurants in de buurt. Het project wordt gerealiseerd door de ontwikkelaar Matexi, die bekend staat om haar duurzame en kwalitatieve projecten. 

Project Edouard is een waardevolle toevoeging aan de stad Gent en draagt bij aan een duurzame en leefbare stad. De verwachting is dat het woonproject eind 2023 zal worden opgeleverd. 

  • Uitvoering: april 2021
  • Oppervlakte: 455 m² 
Toepassing Wandelpaden
Kleur Naturel

Lieu

Edouard, Gent, Oost-Vlaanderen, Belgium

Coordonnées

Koersmix B.V.
Quellinstraat 49
2018 Antwerpen

T: +32 (0) 3 205 92 96
F: +32 (0) 3 226 44 82
E: Cette adresse e-mail est protégée contre les robots spammeurs. Vous devez activer le JavaScript pour la visualiser.

Certifié

logoKoers porte la marque néerlandaise "Royal supplier"

logoKoers est certifié ISO!